Kidung Rumekso Ing Wengi

Kidung Rumekso Ing Wengi Ana kidung rumeksa ing wengi Teguh hayu luputa ing Lara Luputa bilahi kabeh Jim setan datan purun Paneluhan tan ana wani Miwah panggawe ala Gunaning wong luput Geni atemahan tirta Maling adoh tan ana ngarah ing mami Guna duduk pan sirna Sakehing lara pan samya bali Sakeh ngama pan sami miruda […]